Sådan blev MultiHouses Click & Go cloud-server dagens redning for virksomheden Trapeze

Simpel opsætning, egen administrering af systemer, tilpasning til det nuværende it-miljø, og så til fast månedlig pris.

Leasing af en cloud-server var derfor den optimale løsning for virksomheden Trapeze - specielt da de i en weekend opdagede at nogle servere var udsat for et hacker angreb.

Forhindrede hackerangreb grundet hurtig oprettelse af server

Trapeze er en afdeling af det canadiske firma, der leverer løsninger til passagertransport eksempelvis software til køreplaner, hvor taxichauffører kører børn med handicap eller kunder der skal til læge. Det er derfor vigtigt, at sikkerheden til deres servere er i top og de hurtigt kan få løst eventuelle udfordringer.

Hackerangreb på tidligere servere

I foråret 2017 i en weekend opdagede Hoang hos Trapeze, at nogle af deres servere hos tysk datacenter var blevet forsøgt hacket. Heldigvis havde de kort tid inden ved MultiHouse fået adgang til den nye selvbetjenings cloud server-løsning, der hedder Click & Go.

”Da vi får en ny kunde, så opdager vi at nogle filer er krypteret, så de ikke kan køre. Jeg ender derfor med at flytte alt data på en gang til en Click & Go cloud-server hos MultiHouse, som jeg selv hurtigt kunne oprette via online kontrolpanel, selvom det var i en week-end.
Det er meget heldigt, da jeg før i tiden ikke måtte styre servere selv”, fortæller Hoang og fortsætter med at forklare med en anden metafor ”Forstil dig, at du får lov til at køre bil, men du kan ikke køre før du får en nøgle, og du kan først få nøglen kl 8. Men du skal bruge bilen nu. Det svarer også til, at jeg skal præsentere et system på mandag og der først kan blive opsat en server på mandag. Derfor er Click & Go server-løsningen optimal for os teknikere, så man hurtigt kan skabe et resultat”.

Se YouTube video - opret og konfigurer nemt din egen Click & Go cloud-server hos MultiHouse...

Fordele ved Click & Go cloud-servere

  • Afregning af servere til en fast pris pr. mdr. incl. trafik
  • 90 dages snapshot backup
  • HA / redundant server miljø
  • Adgang til dansk support og professionelle systemkonsulenter
  • Med IaaS er der Administrator adgang til serveren

En prisvenlig og sikker server løsning

”Har din virksomhed et behov, for at teste en server uden at der er en bindingsperiode?” Spørger Hoang hypotetisk og forklarer, at det for Trapeze har en betydning, at der afregnes til en fast pris pr. måned for det antal servere der oprettes:

”Når man normalt oprettede en aftale, så var bindingen i et eller to år. Vi (red. Trapeze) skal, nogen gange præsentere en server og et system for en kunde, og så er det super fint for os, at vi ikke skal binde os, men at vi kan bruge serveren i den tid vi har behov for, og så derefter tage stilling til om vi skal beholde serveren.”

Fleksibel service & høj sikkerhed

Hoang forklarer, at han synes MultiHouse er fleksible, da de lytter til deres kunders ønsker og kommer med gode råd, så de som kunde får den bedste løsning og højeste sikkerhed:
”Sikkerheden er god. Jeg bliver ikke nervøs for, om der er huller, hvor hackere kan komme ind. Mine kunder er også lidt mere sikre ved at serverne er beskyttet hos MultiHouse, da de har en masse erfaring.”

Effektiv server-løsning for mange virksomheder

Kunden har administrator rettigheder til serverne, hvilket betyder, at kunden har en IaaS (infrastructure as a service) aftale, hvor MultiHouse tager ansvaret for den grundlæggende infrastruktur såsom redundant internetforbindelse, nødstrømsgenerator, 90 dages snapshot backup mv.
Hoang påpeger, at Click & Go cloud-server løsningen ved MultiHouse vil være yderst effektiv for mange andre virksomheder, der har behov for at oprette og nedlægge cloud-servere efter behov, da de får adgang til x antal ressourcer, ram, Vcpu og harddisk med det samme.

Opret ny server når du har behov - hele døgnet

”Kan du lave en server, som du kan vise kunden om 14 dage? Jeg skal normalt købe en fysisk server til en kunde, og det er dyrt, hvorefter jeg skal sælge den videre til kunden. Og hvad nu hvis kunden ikke ønsker den løsning. Det vil være det samme, hvis du køber en bil, som du ikke kører så meget i, men betaler alt til den for at have den stående.
Hvis jeg kun skal bruge en bil i to timer, så kan jeg oftest kun leje en bil for en hel dag”, forklarer Hoang og uddyber afsluttende: ”Andre virksomheder vil normalt gerne bare tjene penge. Her betaler jeg kun for det jeg skal bruge”.

 

Om Trapeze Group

Leverer software og intelligente transportsystemer (ITS) løsninger til persontransport til såvel offentlige og private transportoperatører.
Se Trapeze hjemmeside...

Det bruger Trapeze MultiHouse til:

  • Dedikerede virtuelle servere
  • IaaS hostingaftale
  • Dedikeret firewall
  • Ad Hoc support

 

Hoang Quoc Trung Trapeze
20 års erfaring
IT-ansvarlig og Oracle specialist
hos Trapeze Group Europe