Smertefrit skift af IT-system

Det var en hosted IT-løsning hos MultiHouse IT-Partner, der fik tommelfingeren i vejret hos Pronor IndustriTeknik A/S, efter firmaet fik andre ejere og derfor blev udskilt fra Grene-koncernen.

Det rigtige valg

Økonomichef Peder Buur er sikker på, at den valgte løsning med Citrix og Office 365 har været det rigtige til Pronors behov: ”Alternativet - at opbygge egne IT-ekspertiser og -systemer, er simpelthen for ressourcetungt og tidskrævende,” udtaler Peder. ”

Denne 100% lejede løsning, som i øvrigt samtidig er skalérbar, hviler på princippet: ’Vi sørger for vores virksomhed, og MultiHouse sørger for vores IT’,” forklarer han. 

Løsningsfordele

 • Fastpris på den samlede IT-drift
 • Hurtig support og IT-service hos Pronor
 • Fri adgang til IT-ekspertise
 • Lokal filserver til hurtig load af CAD-filer og print
 • Alle medarbejdere har adgang til samme løsning uanset placering: kontor, afdelingskontor, bil, hjemmefra eller hos kunden

Gode referencer er vigtige

”I forholdet til kunderne lægger vi hos Pronor vægt på, at reagere hurtigt og levere den rette ydelse til rette tid. Og det var netop på baggrund af gode referencer og optimalt løste case-opgaver, at vi valgte MultiHouse IT-Partner som leverandør af vores it-ydelser. Det er et valg, vi er glade for,” forklarer økonomichefen.

I drift på en weekend

Overgangen til den nye løsning skete hen over en weekend. Meget kunne være gået galt, for eksempel at ikke alle data blev overført. Men fredag eftermiddag blev der lukket ned. Multihouse overførte data mv., og mandag morgen fungerede alt igen. Alle data var intakte, og medarbejderne kunne arbejde videre.

Udfordringer løst smertefrit

”Skiftet af mailsystem fra Notes til Outlook har da været en udfordring for vore omkring 60 medarbejdere. Og der har været udfordringer med at styre print,” bemærker Peder Buur. ”Men kunderne kunne betjenes. Og konsulenter fra Multihouse kom ud og gik systemerne igennem på lokale pc’er. Så de har løst, hvad de kunne løse,” slutter han.

Pronors produkter spænder bredt

Pronor er en effektiv medspiller for industrien, hvortil de leverer en mangfoldighed af service- og konsulentydelser. Det kan være alt fra levering af ordinære kuglelejer til at montere store ventilatorer i kraftvarmeværker. Desuden foretager Pronors konsulenter såkaldt optimerende vedligehold hos industrikunder i alle størrelser.

Fordelene ved outsourcing kan mærkes

”Desuden har vi det indtryk, at vi med den eksterne løsning får en større bevågenhed end med en intern IT-afdeling, måske på grund af det tydeligere kundeforhold,” tilføjer Peder eftertænksomt. ”De er til at få fat på, og de reagerer hurtigt”, slutter Peder Buur.

 

Om Pronor

Pronor har 58 medarbejdere der servicerer mere end 3000 kunder med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industritekniske anlæg. Alt sammen med henblik på at optimere og holde produktionen kørende - uden dyre og unødvendige produktionsstop.

Det bruger Pronor MultiHouse til:

 • Dedikeret Server Hosting:
 • Citrix, Navision, filserver og Exchange
 • SPLA, CSP og Office 365
 • Outsourcing Professionel:
 • Total serverdrift
 • Brugersupport og IT-service hos Pronor
 • Indkøb af hardware