Fleksibel løsning, der kunne imødekomme Enversions behov for et unikt servermiljø.

Enversion var på udkig efter en ny samarbejdspartner, der kunne drifte to separate servermiljøer med egen hosted firewall, således de fik deres eget udviklingsmiljø samtidigt med, at de kunne tilbyde deres kunder adgang til et separat produktmiljø.

Skræddersyet hostingløsning, hvor medarbejderne altid kan tilgå deres værktøjer

Med MultiHouses dedikerede servere har Enversion fået en skræddersyet drift- og hostingløsning, som imødekommer deres behov for to separate servermiljøer. Lars Mellergaard, der er partner og information engineer hos Enversion var tryg ved at lade MultiHouse hoste deres servermiljøer og påpeger, at MultiHouse har fremstået som en kompetent og fleksibel samarbejdspartner igennem hele processen. Lars uddyber videre: ”Vi er ikke nogen typisk kunde, men MultiHouse har kunnet tilbyde os en fleksibel løsning, hvor vi bl.a. selv kan installere og opdatere vores programmer, når vi ønsker det”.

Lars påpeger samtidigt, at den komplette hostingløsning har gjort det meget nemmere for Enversion, da alle deres værktøjer nu ligger eksternt, så alle medarbejdere nu sidder med samme udgave og kan tilgå værktøjerne, lige meget om de sidder i udlandet eller på kontoret i Aarhus. Dette sparer Enversion en masse tid ift. vedligeholdelse og opdateringer, hvorfor de kan fokusere på det, de brænder for og er gode til.

Løsningsfordele ved en komplet drift- og hostingløsning af dedikerede servere:

  • Unik og fleksibel løsning med to separate servermiljøer, hvilket giver IT-sikkerhedsmæssige forbedringer
  • Enversion slipper for den daglige IT-drift, men kan i stedet fokusere på deres kernekompetencer
  • Egen hosted firewall og domain controller, der tilpasses til de behov som opstår
  • En Outsourcing Professional aftale, således at Enversion og deres kunder altid kan få support

Fokus på IT-sikkerhed og forsvarlig behandling af data

De data, som Enversion har adgang til og behandler stiller store krav til IT-sikkerheden, da noget af denne data er personhenførbar og derfor bliver omfattet af EU’s nye persondataforordning. Netop IT-sikkerheden var en af de tungtvejende faktorer, for at valget faldt på MultiHouse.

”Vi havde en fornemmelse af, at MultiHouse havde styr på det med sikkerheden og vidste, hvad de snakkede om. Vi talte også med andre leverandører, men ingen kunne give os den fornemmelse for sikkerhed, og for at tingene var i orden, som MultiHouse kunne” udtaler Lars Mellergaard, der også har kunnet mærke et øget fokus på IT-sikkerhed fra sine kunder.

Fleksibel support, hvor vores kunder kan ringe direkte til MultiHouse og få hjælp

Enversion har været glade for den fleksible support, og er ifølge Lars altid blevet mødt af en ”can do attitude”, hvor MultiHouse altid prøver at finde en løsning på problemet. Enversion har valgt en Outsourcing Professional løsning, således at deres kunder altid kan ringe direkte til MultiHouse, såfremt de oplever problemer med at logge ind på produktmiljøet el.lign. Lars ser det samtidigt som en fordel, at MultiHouse er en lokal spiller og vægter den personlige kontakt højt, hvorfor han gerne anbefaler MultiHouse til andre.

 

Om Enversion A/S

Enversion har eksisteret siden 2009 og arbejder ud fra drømmen om at gøre danskerne til det sundeste folk i hele verdenen. Denne drøm skal realiseres ved at gøre den nødvendige viden inden for sundhedssektoren nemt tilgængelig for forskere, læger, klinikere og beslutningstagere i form af analyser og rapporter.

Det bruger Enversion MultiHouse til:

  • Kundesilo løsning med både et udviklings- og produkt setup
  • Dedikeret hosted firewall
  • Vedligeholdelse, drift og overvågning af servermiljøerne
  • Support til Enversion selv og deres kunder