Borum Industri A/S

Økonomichef, Peter Brændstrup

”Omkring vores komplekse IT-system oplever vi samarbejdet med MultiHouse Hosting som værende meget positivt. Hos Borum Industri er kravet, at vi skal have en ekstrem høj ”oppetid”, da vi eksporterer omkring 95% af vores produktion.

Medarbejdere på opgaver i blandt andet Sydamerika, Iran eller Rusland skal kunne komme i forbindelse med os hele tiden i dagtimerne. Derfor skal vores IT-partner være på pletten, når der er problemer. Her føler vi altid, at MultiHouse Hosting giver det absolut første prioritet.

Samtidig følger vi også alle de råd om investeringer og ændringer af både hard- og software, vi får af MultiHouse. Derved sikrer vi os, at vores IT kører optimalt.

Når vi har valgt en ekstern IT-partner, er det også for at drage nytte af de kompetencer og ny viden, som MultiHouse Hosting hele tiden opdaterer. Det kan vi ikke selv med en IT-ansvarlig person. Vedkommende vil slet ikke kunne være med i alle de erfaringer og nye ting, som MultiHouse gør. Derfor er erfaringerne og kompetencerne hos MultiHouse guld værd for os.”