ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Terminal og Citrix - Effektivt samarbejde i Skyen

Prøv en Microsoft Terminal-løsning og optimér virksomhedens arbejdsprocesser og bundlinje. Virksomhedens brugere får adgang til en fælles løsning ved at logge på et fjernskrivebord, hvorfra de kan dele programmer og filer. At flytte arbejdet til skyen giver brugerne mulighed for at arbejde sammen i realtid, selvom man sidder hver for sig. Ændringer sker umiddelbart og er synlige for alle brugere. 

Med en Citrix overbygning får brugerne ekstra frihed i form af fleksible arbejdsformer, stabilitet og nye spændende muligheder for samarbejde og videndeling uanset hvor brugeren befinder sig. Løsningen er skalérbar og kan således tilgås på både PC/Mac, Tablet og SmartPhone.

Hos MultiHouse er en Microsoft Terminal-løsning eller Citrix-løsning altid omfattet af en aftale om backup og redundans, hvilket giver virksomheden den optimale sikkerhed.

Demoadgang til Terminal og Citrix

Prøv 30 dages gratis og uforpligtende demoadgang til Terminal eller Citrix ved at sende en mail til efa@multihouse.dk eller ring på 87341334 og få tilsendt vores installationsguide - så er du i gang på under 5 minutter.

Installations-guide-af-Citrix-multihouse-it-sikkerhed-hosting

Gratis IT-tjek

MultiHouse tilbyder et gratis IT-tjek, der blandt andet giver dig et overblik over mulighederne med Office 365.

Ring på 87341334 eller skriv til salg@multihouse.dk