ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Vil du fokusere på din kerneforretning?

– få en Hosting-løsning fra MultiHouse Hosting

Fokuser på kerneforretning med hosting hos MultiHouse Hosting Jylland Århus

Mange virksomheder oplever, at driften af et voksende antal systemer, servere og data er blevet en belastning og tager meget tid. IT-driften er ofte et naturligt sted at effektivisere og en hostingløsning hos MultiHouse er en oplagt måde at frigive ressourcer på. Hos MultiHouse Hosting kan du vælge at hoste dele eller hele IT-driften for din virksomhed og fokusere på din egen kerneforretning samt forretningsudvikling.

Gør "det, I er gode til", og lad MultiHouse gøre "det, vi er gode til" – nemlig at drifte IT for din virksomhed.

MultiHouse Datacenter

MultiHouse har mange års erfaring med at drifte IT for mindre og mellemstore virksomheder. Med udgangspunkt i dine forretningsmæssige og teknologiske behov kan vi skræddersy den hostingløsning, der passer bedst til din virksomhed.

MultiHouse Datacenter er placeret i Aarhus og herfra leverer vi en stabil, fleksibel og driftsikker IT-platform, der ikke er afhængig af tredje mand. Du får en optimal sikring af virksomhedens servere og data, idet MultiHouse Datacenter har elektronisk adgangskontrol, videoovervågning, temperaturalarmer, røg/brandsensorer, klimastyring, UPS og eget generatoranlæg, og MultiHouse Hosting er således din garant for topsikret kvalitetshosting.

Læs om teknologien bag MultiHouse Hosting

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Elo Faber
T: 7734 1334
M: 2122 8823
efa@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331