ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Hosting af virksomhedens applikationer

Hosting-af-applikationer-data-kritiske-it-systemer-multihouse-it-partner-aarhus

MultiHouse Hosting tilbyder virksomheder og udviklingshuse hosting af egne udviklede applikationer, uanset om det skal afvikles på Windows eller Linux servere.

Drift af løsninger sker på servere og netværk med meget høj oppetid. I vælger om driften skal ske i et virtuelt HA-miljø eller på lejede servere med SSD-diske, der giver hurtige svartider.

Hosted Exchange

Dansk hosting af Exchange med 25 GB mailboks og synkronisering mellem PC, MAC, Tablet og SmartPhone. Dansk professionel Exchange support og beskyttelse imod malware, virus og spam.

Webhotel

Dansk Hosted Webhotel med lynhurtig web- og shopserver. Dansk support på Linux og Windows. Online click CMS-systemer f.esk.: Umbraco, Joomla, TYPO3, Drupal, Wordpress.

Hosted Webdisk

Få virksomhedens data sikret i Dansk Hostingcenter. Webdisk sikrer virksomheden mod at data deles eller kommer i forkerte hænder. Webdisk er baseret på OwnCloud som er gratis software, og du betaler således kun for driften.

Hosting af ERP

Drift af forretningskritiske ERP systemer - NAV, AX, C5, Visma mv. på kraftige servere med hurtig svartider. Vælge mellem MS SQL SPLA eller Hosted SQL hotel til dine databaser.

Hosted SQL Server

Har du behov for hurtig og stabil adgang til databaser, er Hosted SQL Server et oplagt valg. Et SQL Hotel bruges fx til ERP løsninger. 

BIMweb

Samarbejde internt og eksternt, digitalt og analogt, på tegnestuen og på byggepladsen – overalt og omkring alt i byggeprocessen. 

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Elo Faber
T: 7734 1334
M: 2122 8823
efa@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331