ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Hosting af applikationer, data og kritiske systemer

Hos MultiHouse Hosting tilbyder vi Professionel Hosting af dine applikationer og programmer, dine data samt øvrige kritiske IT-systemer.

Hosting af applikationer data kritiske IT system MultiHouse Hosting Århus

Alle vores hostingløsninger har meget høj oppetid og frigør ressourcer hos jer, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

Hos MultiHouse Hosting opbygger vi tidssvarende IT-løsninger, og kombinerer Cloud, Hosting, Housing og IT-outsourcing, så du får den optimale udnyttelse af de forskellige teknologier.

Dedikerede Servere

Private Cloud løsning giver dig frihed og fleksibilitet. Det svarer til at have eget datacenter, men til lavere omkostninger og med højere oppetid.
Læs mere om Dedikerede Servere...

Hybrid Cloud

Kombiner fordelene ved Offentlig Cloud med Privat Cloud i MultiHouse Datacenter Århus. Fleksibel og skalerbar IT-drift med fælles hotline.
Læs mere om Hybrid Cloud ...

Hosted Desktop

Med Hosted Desktop får du en integreret kontorløsning af høj kvalitet og med fuld sikkerhed. IT-løsningen er designet til forskellige størrelser af virksomheder mv.
Læs mere om Hosted Desktop...

Remote Backup

Med en online Cloud Backupløsning slipper du for bekymringer om risikoen for at miste data, skift af bånd og dyre konsulentregninger. Gem dine vigtige data i sikkerhed hos os.
Læs mere om Remote Backup...

Applikation Hosting

MultiHouse Hosting tilbyder virksomheder og udviklingshuse hosting af egne udviklede applikationer, uanset om det skal afvikles på Windows eller Linux servere. 

ISAE 3402 - TYPE2 erklæring

Revisorerklæring vedrørende de generelle IT-kontroller i tilknytning til driften af MultiHouse´s Hosting-aktiviteter.

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Elo Faber
T: 7734 1334
M: 2122 8823
efa@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331