ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Jeg er klar til at hjælpe dig

Tobias Evar Lauridsen
Tobias Evar Lauridsen

Få en uforpligtende dialog om jeres IT-sikkerhed, og overblik over hvilken betydning EU-Forordningen har for jeres virksomheden - ring på Tlf. 4087 6091 eller send mig en mail tel@multihouse.dk

Multihouse webinar

I 2017 er året hvor IT-sikkerhed er i fokus

Vi ved, at data sikkerhed er vigtigt. Måske vigtigere end mange går og tror. Det er blandt andet derfor, at EU kommer med en ny persondataforordning, der træder i kraft maj 2018. Den skal være med til at sikre, at virksomheder lever op til lovkrav om at beskytte de personfølsomme data, som alle virksomheder arbejder med på et eller andet plan.

Vi oplever også i stigende grad at virksomheder bliver offer for hackerangreb – også kaldt Ransomware – hvor jeres forretningskritiske data bliver krypteret, så ingen kan få adgang til dem, med mindre I betaler en løsesum, der tit er svimlende høj. 

Webinarserie om IT-sikkerhed

Derfor har Multihouse lavet en serie af webinarer, hvor vi behandler emner som hackerangreb, persondataforordningen og beskyttelse af forretningskritiske systemer og data.

Webinar 1: Det nuværende Hacker trusselsbillede

Webinaret er afholdt, det er muligt at få video fra webinaret.

IT-sikkerhed med lokale briller: Hvordan beskytter I jer selv? Politiet er indgået i et samarbejde med lokale virksomheder for at bekæmpe det stigende antal hackerangreb.

Hør mere fra Simon Sørensen fra Rigspolitiets National Cyber Crime Center om den nuværende sikkerhedssituation og om deres funktion i forbindelse med IT-kriminalitet.

Vores egen IT-sikkerheds ekspert Tobias E. Lauridsen deler ud af sin viden, om hvordan virksomheden for få midler kan sikre sig imod hacking og datatab.

Mere info og video materiale

Webinar 2: Beskyt jeres forretningskritiske systemer og data

Webinaret er afholdt, det er muligt at få video fra webinaret.

I en verden, hvor medarbejder bliver mere og mere mobile og forventer, at kunne tilgå virksomhedens systemer og data, overalt og døgnet rundt, kan det være en udfordring at bevare den rette balance mellem datatilgængelighed og datasikkerhed i virksomheden.

Få brugbar information om, hvordan I bedst muligt sikrer jeres forretningskritiske systemer og data. Så behøver I ikke bekymre jer om hackerangreb, kritiske systemnedbrud.

Mere info og video materiale

Webinar 3: EU’s nye Persondataforordning

Webinaret er afholdt, det er muligt at få video fra webinaret.

Med de teknologiske forandringer og udviklinger der konstant sker, har lovgivningen svært ved at følge med.

EU har besluttet en ny persondataforordning, der ligger vægt på at beskytte forbrugerne. Den træder i kraft maj 2018.

Den skal være med til at sikre, at virksomheder lever op til lovkrav om at beskytte de personfølsomme data, som alle virksomheder arbejder med på et eller andet plan.

Hvis virksomheden fejler at leve op til den nye lovgivning, vil I blandt andet stå til en betydelig bøde.

Multihouse samarbejder med LETT advokatpartnerselskab. Hør fra Advokat Janus Winther Høy hvad persondataforordningen har af betydninger for jer.

Mere info

 

 

Hent webinar materialer

Download video materiale fra webinar
De informationer, som du giver os, vil kun blive brugt i forbindelse med dette materiale.

LinkedIn

Følg os på LinkedInLinkedin logo