ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

MultiHouse IT-Partner

MultiHouse IT-partner er totalleverandør af hosting, IT-outsourcing og IT-sikkerhed. Vi er vores kunders garanti for et gennemtænkt og fremtidssikret IT-miljø.

Fleksibel, kompetent og troværdig partner

MultiHouse IT-Partner er en dansk ejet leverandør af IT-løsninger, der har eksisteret siden 1996. De IT-koncepter, som MultiHouse markedsfører og udvikler, henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder i Jylland - virksomheder med 10-300 computere.

MultiHouse er den bedste samarbejdspartner inden for IT-infrastruktur og IT hosting på grund af vores store erfaring med bl.a. Microsoft, Cloud Hyper V, MS SQL, Linux, MySQL, Fjernskrivebord, Citrix, Plesk og andre gængse teknologier.

IT-ekspertise og høj kundetilfredshed

Med mangeårige kompetencer indenfor IT, og med et team af engagerede medarbejdere, bliver intet overladt til tilfældighederne. MultiHouse sammensætter altid løsninger ud fra en forståelse af kundens forretning og en tilpasning dertil. Derfor har vi også en høj kundetilfredshed på 97% i dag.

Fokuser på din kerneforretning

MultiHouse Hosting tilbyder professionel hosting af virksomheders applikationer, programmer og data. Med vores hosting løsninger kan I fokusere på jeres kerneforretning, og vi tilbyder meget høj oppetid på virksomhedens IT-drift. Hos MultiHouse Hosting bygger vi tidssvarende løsninger, vi kombinerer Cloud, hosting, housing og IT-outsourcing, så du får den optimale udnyttelse af de forskellige teknologier.

Problemfri drift til en fast pris

MultiHouse tilbyder Outsourcing Professionel konceptet, hvilket betyder at din virksomhed er sikret en problemfri IT-drift til en fast pris. MultiHouse klarer uforudsigelige fejl og nedbrud af software eller hardware. Derudover omfatter Outsourcing Professionel også varetagelse af regelmæssige IT-administrative opgaver samt fuld support døgnet rundt.

Din virksomheds uvildige rådgiver

MultiHouse IT-sikkerhed er din virksomheds uvildige rådgivende partner, når det drejer sig om IT-sikkerhed uden efterfølgende salg af software, hardware eller andre ydelser for øje. MulitHouse tilbyder adskillige ydelser indenfor IT-sikkerhed - eksempelvis et omfattende IT-sikkerhedstjek, hvor virksomhedens eksisterende IT-løsning gennemgås.

 

Kontakt

Tlf. 77 34 13 34
salg@multihouse.dk 

Support & døgnservice

Tlf. 87 34 13 31
support@multihouse.dk 


Om MultiHouse IT-Partner - Totalleverandoer af IT og hosting ydelser
Klik på billedet for at hente PDF med beskrivelse af vores ydelser