ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

MultiHouse IT-Partner er totalleverandør af IT-infrastruktur til SMV segmentet

Vores kerneforretning er at være totalleverandør af IT-infrastrukturer til virksomheder med mellem 10 og 300 computere. Vi tilbyder at varetage IT-drift på fast kontraktpris eller timebasis. Vores kunder er lokaliseret primært i Danmark, mange med datterselskaber i Europa, Asien og USA.

MultiHouse IT-Partner er startet som et "klassisk" IT-hus, og vi er vant til at hjælpe alle - også brugerne - med alt fra installation til support. Når du indgår en aftale med MultiHouse, er det naturligt for os at tænke på alle dele og udfordringer forbundet med hele IT-miljøet.

Hosting - med garanti for høj oppetid og økonomiske fordele

Kravene til IT-infrastruktur bliver til stadighed højere. Systemerne bliver mere komplekse og oppetiden er altafgørende for enhver virksomhed. Via vores eget hostingcenter tilbyder vi at flytte dine servere ind i vores hostingmiljø for at opnå en bedre ydelse, oppetid og redundans.

Særligt for vores kundegruppe i SMV-segmentet er det i praksis helt urealistisk selv at bygge et datacenter af tilsvarende omfang som vores. Omkostningerne er ganske enkelt alt for høje. Optimér din økonomi og ydeevne – sluk dine servere ned og flyt til MultiHouse Hosting. Jeg glæder mig til byde dig velkommen som kunde.

Med venlig hilsen

Direktør
Mikkel Walde

Kontakt

Tlf. 77 34 13 34
salg@multihouse.dk 

Support & døgnservice

Tlf. 87 34 13 31
support@multihouse.dk 


Om MultiHouse IT-Partner - Totalleverandoer af IT og hosting ydelser
Klik på billedet for at hente PDF med beskrivelse af vores ydelser