ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Løsninger til IT-sikkerhed

MultiHouse tilbyder en bred vifte af IT-løsninger, der kan højne sikkerheden markant i din virksomhed.

Der er en gensidig forventning om at dagens medarbejdere skal kunne tilgå deres arbejde overalt og på tværs af enheder, hvilket stiller store krav til virksomhedens IT-system og gør det svært at bevare kontrollen over virksomhedens data.

MultiHouses IT-sikkerhedstrekant

Hos MultiHouse er vi klar over vigtigheden af at finde en passende balance mellem tilgængelighed, brugervenlighed og datasikkerhed ift. din virksomheds data og ansatte. For at visualisere denne balance arbejder MultiHouse ud fra en IT-sikkerhedstrekant, hvor vi anbefaler virksomheder at stræbe efter en central placering i trekanten. Herved sikres det bl.a., at medarbejderne kan tilgå deres arbejde selv på deres egne enheder, uden at I mister kontrollen over virksomhedens data.

IT-sikkerhedstrekanten
IT-sikkerhedstrekanten

Øg sikkerheden uden at påvirke produktiviteten

MultiHouse har samlet et udvalg af IT-sikkerhedsprodukter herunder en rækker simple tiltag, der øger IT-sikkerheden markant, men hverken påvirker medarbejdernes produktivitet eller tilgængeligheden af virksomhedens data og programmer. Vi tilbyder bl.a. følgende sikkerhedsløsninger:

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe således, at din virksomhed kan positionere sig centralt i IT-sikkerhedstrekanten og herved imødekomme behovet for større brugerfrihed og datatilgængelighed – uden at gå på kompromis med datasikkerheden.

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Elo Faber
T: 7734 1334
M: 2122 8823
efa@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331