ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Cyberangreb - Det sker ikke for os!

Bekymrer du dig det mindste om IT-sikkerhed er det en god idé at få en uforpligtende snak med os.

Vi er virksomhedens uvildige rådgivende partner, når det drejer sig om IT-sikkerhed uden efterfølgende salg af software, hardware eller andre ydelser for øje. Derfor kan I være sikre på, at vi kun anbefaler det nødvendige for at IT-sikkerheden øges hos jer.

IT-Sikkerhed bør prioriteres

Trussel fra cyber-kriminelle forøges og forandres løbende uanset størrelsen på virksomheden. 

Ødelagt data

Udover at data kan blive ødelagt eller endnu værre data bliver udgivet på nettet, er det ofte virksomhedernes ry, der lider et alvorligt knæk. Kunderne og leverandører bliver usikre, hvis virksomheden rammes af et hackerangreb, uanset om angrebet betyder tab af data eller ej.

EU Forordningen

Den nye EU forordning betyder at virksomheder skal kunne dokumentere der er indført tidsvarende sikkerhedskontroller og fra 2018 har virksomheden pligt til indenfor 72 timer at informere Datatilsynet og berørte personer om databrist. Den nye EU forordning kommer for de fleste virksomheder til at betyder væsentlig ændring for ledelse og bødeniveau er op til 4% at den Globale omsætning – læs mere via link i højre side.

Hvilket IT-Sikkerhedsniveau ønsker I?

MultiHouse IT-Sikkerhedsafdeling hjælper virksomheder med at få overblik over nuværende sikkerhedsniveau og få implementeret hvor I ønsker at være IT sikkerhedsmæssigt.

En IT-Sikkerheds vurdering giver jer:
  • Status på nuværende sikkerhedsniveau
  • Om jeres kritisk/personfølsomme data er beskyttet tilstrækkeligt, samt anbefalinger til fremtidigt sikkerhedsniveau
  • Rådgivning i hvilke områder der evt. skal investeres i, inden for IT-Sikkerhed for at øge den generelle sikkerhed i jeres netværk

MultiHouse´s erfaring og rådgivning om IT-Sikkerhed er baseret på mange års praktisk og teoretisk erfaring baseret på etisk hacking, sikker drift af vores kunder og arbejdet med vores ISAE3402 Type2 revisions erklæring der er baseret på ISO270002.

Komplet IT-Sikkerhedstjek

Ved at få gennemgået IT-Sikkerheden viser virksomheden, at den er på forkant med at beskytte kunderne og virksomhedens data. Derudover vil en vurdering af virsomhedens risiko niveau gør det synligt for ledelse, hvor moden virksomheden er rent sikkerhedsmæssigt.

På den måde vil din virksomhed udadtil fremstå, som en sikker og troværdig samarbejdspartner.

IT-sikkerhed

Tobias Evar Lauridsen
Information Security Officer
Tlf. 40 87 60 91
tel@multihouse.dk

Tobias Evar Lauridsen
Tobias Evar Lauridsen

Fokus på IT-Sikkerhed

IT-sikkerhed, gode tiltag, oeg sikkerhedsniveauet
Klik på billedet for at få 9 gode råd om hvordan du kan øge virksomhedens grundlæggende IT-sikkerhed for få midler.