ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Skaber din IT bekymring - Så skal du måske overveje IT-outsourcing

Outsourcing_af_IT-drif_med_MultiHouse_Hosting_AArhus

Er du bekymret for virksomhedens IT, fordi tænk hvis:

  • I bliver hacket og data forvinder
  • I har driftsforstyrrelser 
  • IT-medarbejderen ikke er tilsted

Hvorfor outsource din virksomheds IT?

Udviklingen går stærkt og det kan være svært at opretholde og udvikle de nødvendige kompetencer internt indenfor IT området. Overlad (outsource) IT-driften til en partner, der kan forøge og frigøre virksomhedens IT-ressourcer, sænke omkostningerne og bekymringerne. Ingen nedbrud eller daglige frustrationer – slip for besværet uden at miste kontrollen og brug de interne ressourcer på det, der skaber værdi. 

Hvorfor vælge MultiHouse?

MultiHouse tilbyder skræddersyede koncepter gennem en forståelse af virksomhedens behov. Gennem et tæt samarbejde mellem virksomheden og MultiHouse sikrer vi effektivitet og fleksibilitet på lang sigt.
Hos MultiHouse tilbyder vi en fast lav pris på outsourcing professionel IT-drift og support. Du betaler ikke for uforudsete udgifter, eventuel flytning af din IT-drift eller hvis du skal have opgraderet din server til ny version. Alle medarbejdere har en bred og dybdegående kompetence inden for IT-infrastruktur og vi leverer altid færdige og gennemtestede løsninger, der er skræddersyet til netop dit behov.
Læs om de fem fordele ved at outsource IT-driften gennem MultiHouse

Gratis IT-tjek

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af din virksomheds IT-løsning. Vi finder ud af, om I har den rigtige løsning til den rigtige pris!

Læs mere om et gratis IT-tjek

Få uforpligtende rådgivning

Kontakt salgsafdelingen

MultiHouse - Vest:

Elo Faber
T: 7734 1334
M: 2122 8823
efa@multihouse.dk


MultiHouse - Øst

Kim Ebdrup
T: 7734 1334
M: 2597 0722
keb@multihouse.dk


IT døgnservice

Ring på tlf. 8734 1331