ECIT_MultiHouse-it-sikkerhed-hosting-outsourcing-cloud

Hosted Telefoni

En hosted telefoniløsning fra MultiHouse sikrer virksomheden en driftsikker og brugervenlig telefoniløsning. Mange års erfaringer med implementering af IT- og netværksløsninger gør os i stand til at sikre at data-og telefoniløsning bliver en integreret del af virksomhedens IT- og kommunikationsløsning fra én leverandør.

IP-telefoniløsning anvender virksomhedens bestående netværksløsning og internetopkobling, og der skal således ikke føres separate ISDN- og analoglinier til de enkelte brugere af telefoni. MultiHouse IP-telefoner har indbygget ethernet-udtag til PC´er.

MultiHouse teleløsninger

  • Én leverandør til telefoni- og IT-drift
  • Én konto til fastnet- og mobiltelefoni
  • Billigere eller gratis samtale mellem de ansattes telefoner
  • Intuitiv og fleksibel integration til Hosted PBX
  • Billige opkald til udlandet
  • Gratis viderestilling

Digitale samtaler

Der skabes mange muligheder ved at skifte til IP-telefoni. Alle telefonifunktioner som fx. omstilling, viderestilling og voicemail bliver implementeret virtuelt, hvilket giver stor fleksibilitet og økonomiske besparelser.

Med vores mobiltelefoni-løsning tilbyder vi, at integrere IP-telefoni og mobiltelefoni-løsning i en samlet kommunikationsløsning. MultiHouse PC-omstillingsbord giver mulighed for at kommunikation kan ske frit mellem fastnet telefoner, mobiltelefoner og PC.

Det er billigt at komme i gang

Med MultiHouse IP-telefoni slipper virksomheden for store omkostninger til hardware og implementering. Der betales kun for de brugere, der er tilsluttet IP-telefoniløsningen.

Hosted telefoni

Med Hosted telefoni/PBX tilbydes en stor palette af services og funktioner, der giver høj fleksibiliet for tilpasning til netop jeres behov.

Flyt nummer

Behold nuværende telefonnumre, som vi flytter uden omkostninger.
Er der brug for nye numre, klarer vi også dette.

Kontakt

Tlf. 77 34 13 34
salg@multihouse.dk 

Support & døgnservice

Tlf. 87 34 13 31
support@multihouse.dk 


Hosted telefoni

Driftsikker og brugervenlig telefoniløsning med Hosted Telefoni